Bijzondere namen pronken op de affiche van De Warmste Week TV en Radio
TV en Radio

Bijzondere namen pronken op de affiche van De Warmste Week

Bijzondere namen pronken op de affiche van De Warmste Week

Binnenkort is het weer tijd voor De Warmste Week. Dat betekent zes dagen lang non-stop radio, maar ook verschillende toffe optredens. De organisatie onthult nu welke artiesten zullen langskomen.

Vanaf maandag 19 december start De Warmste Week. Fien Germijns, Kawtar Ehlalouch, Eva De Roo en Sander Gillis zullen samen zes dagen lang presenteren, leven en slapen in Het Warmste Huis in Hasselt. Ze maken de hele week non-stop radio op MNM, Studio Brussel en VRT MAX en dat doen ze voor het goede doel.

Er wordt namelijk geld ingezameld voor de strijd tegen kansarmoede en dat doet De Warmste Week niet alleen door radio te maken. Zo zullen ook nieuwe programma’s op tv komen en vinden er verschillende concerten plaats. Van maandag 19 tot vrijdag 23 december staan er 20 artiesten op het podium in Hasselt. De organisatie heeft vandaag bekendgemaakt wie er allemaal komt optreden.

De goedgevulde affiche bevat zelfs enkele grote namen. Denk maar aan Bazart, Niels Destadsbader, Bart Peeters, Regi, Pommelien Thijs, Tamino, Oscar and the Wolf, Selah Sue, Metejoor en Ilsen & Verhulst. Ook heeft De Warmste Week enkele buitenlandse artiesten kunnen strikken. Zo zullen ook MEROL en Goldband te zien zijn in Hasselt. Nog een leuk weetje: de optredens zijn gratis bij te wonen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws