-->

Schokkende wending in 'Familie': "Dit zijn de valse plannen van Koen"

Schokkende wending in 'Familie':
Dinsdag 6 December 2022 - 10:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Veel fans hebben het helemaal gehad met Koen in ‘Familie’. Ze vinden dat hij een vuil spelletje speelt en nu speculeren ze over wat hij nog zal doen in de soap.

Zo’n jaar geleden dook Sieg De Doncker voor de eerste keer op in de VTM-soapserie ‘Familie’ als Koen. Koen is momenteel niet zo geliefd bij de fans en ze zouden hem zelfs liever niet meer willen zien. Er gaan nu ook geruchten de ronde dat hij binnenkort uit de serie zal verdwijnen. Maar de ‘Familie’-fans zijn wel zeker dat hij niet zomaar zal vertrekken.

In de ‘Familie Fans’-groep op Facebook speculeren verschillende kijkers over welke plannen Koen nog heeft en hoe hij de kijkers nog zal verrassen. Velen denken dat Koen uit is op geld. “Die gaat lopen met al het geld van Véronique” en “Hij gaat er alles aan doen om Wolf en Boss failliet te krijgen”, klinkt het meermaals.

Een van de fans denkt ook al verder na. “Ik hoop dat Mathias of Lars de politie belt en dat ze direct de andere politiekorpsen verwittigen met een foto van Koen zodat ze hem nog kunnen tegenhouden. Dan gaan ze Koen vlug vinden en dan arresteren, eind goed al goed”, schrijft de kijker overtuigd. 

 

TAGS  I  Sieg De Doncker  I  Familie