Baby op komst bij Eline De Munck? Mysterieuze reactie roept veel vragen op Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Baby op komst bij Eline De Munck? Mysterieuze reactie roept veel vragen op

Baby op komst bij Eline De Munck? Mysterieuze reactie roept veel vragen op

Eline De Munck en ‘Rundskop’-regisseur Michaël Roskam zijn al een hele tijd gelukkig samen. Hun relatie raakte pas in februari 2021 bekend, maar nog verrassender was dat de tortelduifjes toen ook al in het grootste geheim getrouwd waren. Maar denken ze stilaan aan een volgende stap?

Op 9 januari 2023, over een dikke maand dus, zijn Eline en Michaël twee jaar getrouwd. Eline kon niet wachten om te vieren en zette haar echtgenoot nu al in de bloemetjes op Instagram. “692 dagen getrouwd”, schrijft ze bij enkele intieme foto’s van hun tweetjes. Elines volgers reageren één voor één dolenthousiast.

Toch kunnen we er één opmerkelijke reactie uitpikken. Die van Natalia. Zij is overduidelijk grote fan van Eline en Michaël. “Waar blijven die klein mannen?”, vraagt de zangeres zich grappend af. Veel heeft Eline er niet op te zeggen. Ze reageert gewoon een gezichtje met zijn tong uit. Mysterieus, vinden we. De reactie van Natalia wordt in ieder geval toegejuicht met de nodige klappende handjes.

Michaël heeft al een twaalfjarige zoon, Elliot, uit een vorige relatie. Plusmama is Eline dus al. Maar wil ze binnenkort zelf ook mama worden? "Ik weet het nog niet en dat moet ik nu niet beslissen. Ik heb nog tijd", zei Eline onlangs nog in Dag Allemaal. "Mijn leven bestaat nu uit werken, vaak ben ik pas tegen 20.30 uur thuis. Een kind ligt dan al in z’n bed. Die keuze is op dit moment dus niet aan de orde”, besloot ze. Maar misschien is de liefde zo groot dat het haar intussen al op andere gedachten heeft gebracht.

Populair

Laatste nieuws