-->

Rani De Coninck kondigt heuglijk nieuws aan op Instagram: "Ons hartendiefje"

Rani De Coninck kondigt heuglijk nieuws aan op Instagram:
Donderdag 8 December 2022 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Rani De Coninck heeft wat te vieren en dat deelt ze maar al te graag met al haar volgers. Ze deelt ook meteen enkele prachtige kiekjes.

Rani De Coninck had enkele maanden geleden leuk nieuws over gezinsuitbreiding. De presentatrice had namelijk een hondje in huis genomen, een Australian Labradoodle genaamd Maurice. Enkele maanden later heeft Rani opnieuw heel leuk nieuws te melden over haar hondje.

Ze wil haar geliefde viervoeter even in de bloemetjes zetten, want ze hebben iets te vieren. “Al zes maanden ons hartendiefje” schrijft ze fier. Ze deelt ook meteen een collage met enkele schattige foto’s van Maurice. “Zo dankbaar voor dit superlieve, schattige en pientere wezentje in ons leven”, voegt ze er nog aan toe.

Daarna laat Rani ook nog weten dat samen met Maurice fietsen een van haar hoogtepunten van dit jaar was. Op de foto zien we haar hondje in de fietsbak zitten. “Korte ritjes om te wennen en op tijd eens stoppen voor een wandelingetje, een knuffel en de broodnodige boodschappen”, aldus Rani.

 

TAGS  I  Rani De Coninck