'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen moet pijnlijk afscheid nemen: "Vaarwel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen moet pijnlijk afscheid nemen: "Vaarwel"

'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen moet pijnlijk afscheid nemen: "Vaarwel"

Kim Van Oncen, Saartje uit 'Dertigers', en haar vriend Niels De Jonck zijn dit jaar tien jaar samen. Reden om te vieren dus, maar eerst moeten ze door een moeilijk moment in hun leven. Ze staan voor een grote verhuis en moeten daarom afscheid nemen van hun liefdesnestje waar ze bijna tien jaar lief en leed hebben gedeeld.

“Vaarwel aan onze thuis van de afgelopen tien jaar”, laat Kim weten in een emotioneel bericht op Instagram. Het afscheid valt haar zwaar en laat ze dus niet zomaar aan zich voorbijgaan. “We vierden er onze successen en likten er onze wonden na tegenslagen”, schrijft de ‘Dertigers’-actrice. Daarbij staat ze stil bij de mooie en minder mooie momenten die zij en haar vriend er hebben beleefd.

Hun huis was vooral een plek waar ze de liefde hebben gevierd en waar hun grootste droom uitkwam: een gezinnetje stichten. Eerst mochten ze hun hond Baloo verwelkomen, daarna twee schatten van kinderen: Jack en Stella. Maar helaas hebben ze er ook pijnlijke momenten meegemaakt. Zo is Pippa, het tweede kindje van Kim en Niels, in 2016 helaas dood geboren. Haar kinderkamertje werd dus nooit gebruikt.

“Einde van mijn emotionele bui”, besluit Kim. Nu kijkt ze vooruit. Binnenkort mag ze met Niels intrekken in hun nieuwe liefdesnest. De verbouwingen zijn volop aan de gang. Sinds enkele dagen is ook de keuken bijna helemaal geïnstalleerd. Bijna instapklaas dus. En Kim is helemaal klaar om er nieuwe prachtige herinneringen te maken met haar gezinnetje. “Altijd alles samen! Op naar nieuwe avonuturen”, klinkt ze hoopvol.

'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen moet pijnlijk afscheid nemen: "Vaarwel"

Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws