Hugo Sigal doet verrassende ontdekking maand na overlijden van Nicole Josy Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal doet verrassende ontdekking maand na overlijden van Nicole Josy

Hugo Sigal doet verrassende ontdekking maand na overlijden van Nicole Josy

Een maand geleden al moest Hugo Sigal afscheid nemen van zijn Nicole. Zij stierf na een dodelijke val van de trap. Een verlies dat het ongelooflijk zwaar valt. Maar Nicole en vooral hun muziek samen zullen altijd blijven voortbestaan.

‘Goeiemorgen, morgen’ was ongetwijfeld de grootste hit van Nicole en Hugo. Een maand na Nicoles droevige overlijden wordt de hit nu nieuw leven ingeblazen. Verrassend genoeg niet bij ons, maar in Oekraïne. Daar gaat het nummer nu - 51 jaar later! - viraal op TikTok.

“Mijn vriendin zingt het elke dag”, weet een Oekraïner te vertellen aan een reporter van de Nederlandse openbare omroep NOS. Opmerkelijk nieuws. Maar waarom zingen ze deze hit juist in Oekraïne luidkeels mee? ‘Goeiemorgen’ heeft er blijkbaar een heel andere betekenis dan bij ons.

“In het Russisch is ‘goeiemorgen’ is niet zo'n net woord. We gebruiken het om mee te vloeken”, klinkt het. Het betekent zoveel als klote of fuck. Een vaak gebruikt vloek- en scheldwoord dus. Daarmee weet het duo de Oekraïners duidelijk wel te entertainen.

@lusha12300 Перевод знаменитой голландской песенки! Хуеморген! #хуеморген #нидерланды🇳🇱 #нидерландскийязыкснуля #иммиграциявнидерланды #жизньвнидердандах #nederlandsetaalleren ♬ Goeiemorgen, Morgen - 2008 - Nicole & Hugo

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws