'Thuis'-actrice Daphne Paelinck heeft slecht nieuws over haar huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice Daphne Paelinck heeft slecht nieuws over haar huwelijk

'Thuis'-actrice Daphne Paelinck heeft slecht nieuws over haar huwelijk

Daphne Paelinck en haar vriend Randall zijn al een hele tijd samen. Ze bezegelden hun liefde intussen al met twee schatten van dochters: Allie en Mae. Bovendien is de actrice net zoals haar personage Christine in 'Thuis' al een tijdje verloofd.

“Randall en ik zijn nu een dik jaar verloofd”, vertelt Daphne in Primo. En daar lijkt voorlopig helaas niet snel verandering in te komen. Veel tijd voor de huwelijksvoorbereidingen hebben de tortelduifjes nog niet gehad. “Het was een gek jaar. Daar zit ook de moeilijke start van Mae (hun jongste dochtertje, dat vorig jaar twee maanden te vroeg geboren is, red.) voor iets tussen natuurlijk”, klinkt het.

“Sinds Randall en ik kinderen hebben, veranderde er veel. ‘Thuis’, de kinderen, De Proefkonijnen (het eigen toneelgezelschap van haar en haar verloofde, red.)… We hebben onze handen vol”, legt de actrice uit. En daar moet hun trouw dan maar even voor wijken. Zelfs voor een gezellige datenight vindt het koppeltje nu even geen tijd. Maar er komt geen haast bij kijken. Uitstel is geen afstel.

Maar één ding is zeker: Daphne kan niet harder verschillen van Christine. “Sowieso zal ik geen irrationele en naar perfectie strevende bruid zijn, zoals mijn personage in ‘Thuis’”, lacht ze. “Da's niet de aard van het beestje. Randall en ik willen van onze bruiloft vooral een leuk feest maken zonder veel tralala. In openlucht, met foodtrucks”, aldus de actrice.

Populair

Laatste nieuws