Gilles De Coster moet onverwacht afscheid nemen van een dierbare: "Vaarwel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gilles De Coster moet onverwacht afscheid nemen van een dierbare: "Vaarwel"

Gilles De Coster moet onverwacht afscheid nemen van een dierbare: "Vaarwel"

Gisteren liet Gilles De Coster nog eens van zich horen. De presentator kondigde na lang wachten eindelijk de locatie aan van het elfde seizoen van ‘De Mol’. Maar na het goede nieuws volgde helaas ook het slechte.

Gisteren raakte nog het heuglijke nieuws bekend dat het nieuwe seizoen van 'De Mol' plaatsvindt in Arizona. Voor de eerste keer trekken Gilles De Coster en tien onbekende kandidaten richting de Verenigde Staten. Dat deelde de presentator zelf mee op Instagram. In het voorjaar van 2023 is één van Vlaanderens populairste programma’s terug op de buis. Het aftellen kan beginnen!

Helaas had Gilles De Coster even later al een pak slechter nieuws te melden. Op zijn Instagramverhaal laat de presentator weten dat hij plots afscheid moest nemen van zijn kat Jos. “Vaarwel, kleine krijger”, schrijft hij diep bedroefd bij een liefdevolle foto met zijn huisdiertje op zijn schoot. Een bericht dat liever niemand deelt. Wij wensen hem alvast veel sterkte toe!

Bron: Instagram Stories

Gilles De Coster moet onverwacht afscheid nemen van een dierbare: "Vaarwel"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws