Ex-Miss België Romanie Schotte ontroert met bericht over pasgeboren tweeling Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-Miss België Romanie Schotte ontroert met bericht over pasgeboren tweeling

Ex-Miss België Romanie Schotte ontroert met bericht over pasgeboren tweeling

Romanie Schotte en haar partner Stefan Talpe zijn onlangs de trotse ouders geworden van een jongetje en een meisje. De kersverse mama moet daar nu nog wat over kwijt.

Romanie Schotte en Stefan Talpe mochten op 30 november hun tweeling verwelkomen. Dat nieuws kondigden ze zelf aan op Instagram en de fiere ouders maakten ook meteen de namen bekend van de twee baby’s: Gilles en Romée Talpe. Zowel de pasgeboren kindjes als de mama stellen het zeer goed, want ze hebben het ziekenhuis al mogen verlaten.

Dat laat Romanie zien op een nieuwe foto op Instagram. Ze zet er ook een aangrijpend tekstje bij. “De ideale moeder moest gevonden worden voor een tweeling zo lief en klein. Ze waren het er allemaal over eens dat jij de beste moeder bent voor die twee. De hemel heeft de perfecte gevonden en stuurde die tweeling naar jou”, klinkt het.

In de commentaren laten Romanie’s volgers allemaal heel lieve berichtjes achter. “Een perfecte mama, dat ben jij!”, “Goeie thuiskomst”, “Dikke proficiat, hot mama”, “Welkom thuis Gilles en Romée” en “Fantastisch”, klinkt het onder meer. “Veilig thuis”, reageert Louis Talpe, de broer van Stefan, dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws