Aster Nzeyimana moet bittere pil slikken: "Het is voorbij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aster Nzeyimana moet bittere pil slikken: "Het is voorbij"

Aster Nzeyimana moet bittere pil slikken: "Het is voorbij"

Terwijl Lize Feryn op dit eigenste moment aan haar modellencarrière timmert in Zuid-Afrika, bevindt haar vriend Aster Nzeyimana zich in Qatar. Die zette tijdens de wereldbeker zijn beste beentje voor als commentator tijdens de matches. Tot nu.

Aster Nzeyimana voorzag de kijker gisteren nog van uitstekende commentaren tijdens de match van Brazilië tegen Zuid-Korea. Hij heeft er als commentator een paar schitterende matches opzitten, maar zijn taak zit er nu helaas op. “Dit was mijn laatste TV-match”, laat Aster weten op Instagram.

“Morgen nog ééntje op de radio, maar na Eddy en Stef is het nu ook voor mij huiswaarts. De twee kleppers Peter en Filip gaan u nog geweldige momenten bezorgen dit WK”, schrijft Aster. En of hij er plezier aan heeft beleefd. Moe, maar voldaan stapt de commentator straks weer het vliegtuig op. “Et voilà! Met Braziliaans samba naar huis, kan slechter. Merci!”, besluit hij.

De kijker heeft in ieder geval enorm genoten van Asters stem. “Super gedaan, met een vleugje humor”, “Top zoals altijd”, “Altijd leuk om je te horen en zien. Mijn favoriete sportjournalist” en “Ongetwijfeld de beste commentator”, zijn zijn volgers het er unaniem over eens. “Topper”, wil ook zanger Mathieu Terryn kwijt. Gelukkig heeft Aster nog leuke vooruitzichten. Nu kan hij eindelijk afreizen naar Kaapstad om daar de feestdagen door te brengen met Lize.

Populair

Laatste nieuws