Gert Verhulst krijgt bakken kritiek over zich heen na aankondiging: "Dikke nek!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst krijgt bakken kritiek over zich heen na aankondiging: "Dikke nek!"

Gert Verhulst krijgt bakken kritiek over zich heen na aankondiging: "Dikke nek!"

Volgend jaar kunnen de liefhebbers genieten van de Vlaamse productie van oermusical ‘Les Misérables’. Toch krijgen Studio 100 en Gert Verhulst nu al heel wat commentaar te verduren.

In oktober 2023 zal ‘Les Misérables’ in première gaan in de Stadsschouwburg Antwerpen. Studio 100 stelde zopas de voltallige cast voor, maar die bestaat vooral uit Nederlandse musicalacteurs. Toch doen er ook enkele Vlaamse kleppers mee zoals Ianthe Tavernier en Jonas Van Geel.

Studio 100 maakte ook meteen de prijzen van de tickets bekend. De prijzen variëren tussen €49,95 en €89,95. Fans van de Studio 100-musicals zullen dus diep in de buidel moeten tasten, want naast ‘Les Misérables’ zullen volgend jaar ook ‘Vergeet Barbara’ en ‘Red Star Line’ in première gaan. Al snel blijkt dat velen deze ticketprijzen toch wel heel duur vinden.

“Gertje is een geldwolf”, “Geen cent spendeer ik aan die dikke nek!”, “Het leven is al kostelijk genoeg" en “Het zijn zakkenvullers”, klinkt het onder meer. Toch laat Gert Verhulst die reacties niet aan het hart komen. “Dit gaat in première op 15 oktober 2023, dus er is nog even tijd om een beetje te sparen. En tegen dan is het spaarboekje terug vol, hoop ik”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws