Sven De Ridder in shock door triest overlijden: "Veel te vroeg" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven De Ridder in shock door triest overlijden: "Veel te vroeg"

Sven De Ridder in shock door triest overlijden: "Veel te vroeg"

Sven De Ridder staat op Instagram stil bij het overlijden van een grote Amerikaanse actrice. In de commentaren reageren zijn volgers vol ongeloof.

Sven De Ridder deelt op Instagram het trieste nieuws dat de Amerikaanse actrice Kirstie Alley is overleden op 71-jarige leeftijd. De acteur en regisseur eert haar nu met een bijzonder bericht. Hij deelt een zwart-witfoto van Alley en schrijft er enkele mooie woorden bij. “Rust in vrede Hollywoodactrice Kirstie Alley, veel te vroeg”, klinkt het.

Ook zijn volgers kunnen dit droevige nieuws amper vatten. “Wat?”, “Oh nee, zo erg”, “Oei, dat is verschieten”, “Wat een prachtvrouw”, “Nu gaat het stilletjes aan beginnen, de mensen uit mijn jeugd…” en “Ik schrok er toch wel even van dat ze al over de 70 was”, reageren ze onder meer onder het bericht van Sven.

De kinderen van Kirstie Alley maakten het overlijden zelf bekend op Twitter. Nog niet zo lang geleden werd er kanker ontdekt bij de actrice. Alley is onder meer bekend van de sitcom ‘Cheers’ en de ‘Look Who’s Talking’-films.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws