Schokkend: "Tanja Dexters had seks met hem in ruil voor een reportage" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Schokkend: "Tanja Dexters had seks met hem in ruil voor een reportage"

Schokkend: "Tanja Dexters had seks met hem in ruil voor een reportage"

Dennis Black Magic klapt uit de biecht over ex-Miss België Tanja Dexters. Eerder haalde zij al stevig uit naar hem, maar Dennis verklapt nu enkele pittige details over haar.

Dennis Black Magic en Tanja Dexters hebben vroeger heel wat tijd samen doorgebracht in de legendarische danstempel Zillion. Twintig jaar later kunnen de twee elkaar niet meer uitstaan. Tanja liet eerder al duidelijk merken dat ze geen sympathie meer heeft voor hem. “Dennis had geen goede bedoelingen met vrouwen en ik spreek uit ervaring”, verklapte ze.

In Dag Allemaal reageert Dennis nu voor het eerst op die boodschap van Tanja. “Ze zou beter haar mond houden over mij”, zegt hij. Vervolgens laat hij weten dat ze lang hebben samengewerkt en dat hij ervoor gezorgd heeft dat ze op de cover van Playboy stond. Bovendien heeft hij haar ook altijd met respect behandeld.

“Ik heb haar nooit met één vinger aangeraakt. Terwijl zij zat te bluffen dat ze met Luk Alloo seks had gehad in Milaan, in ruil voor een reportage”, verklapt Dennis. “Haar modellencarrière zat ginds in het slop, ik heb haar zelfs nog veertig duizend frank opgestuurd in die periode. Geld dat ik nooit heb teruggekregen”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws