Helmut Lotti krijgt harde diagnose van de dokter: "Te laat ontdekt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Helmut Lotti krijgt harde diagnose van de dokter: "Te laat ontdekt"

Helmut Lotti krijgt harde diagnose van de dokter: "Te laat ontdekt"

Zanger Helmut Lotti heeft al heel wat tegenslagen gekend in zijn leven. Zo stapte hij bijvoorbeeld al drie keer in het huwelijksbootje, maar is hij evenveel keer weer gescheiden. Daar deed de dokter nog een schepje bovenop, en helaas iets later dan gehoopt.

We zullen er geen doekjes om winden: Helmut Lotti heeft er al een hobbelig parcours op zitten. Vooral op het vlak van de liefde dan. De zanger is drie keer getrouwd en elke keer opnieuw ook weer geschieden. Het is vijgen na Pasen, maar hij lijkt nu eindelijk te begrijpen waar het steeds weer fout gelopen is.

“Ik ben er te laat achter gekomen dat ik autisme heb”, vertelt de zanger in Het Laatste Nieuws. “Had ik die diagnose vroeger gekregen, ik zou in mijn huwelijken misschien anders hebben gehandeld”, denkt hij er nu over. Hij heeft zich dan ook laten testen omdat zijn toenmalige vriendin Selina hem erop wees dat er meer aan de hand was.

“En dat bleek dus ook zo”, geeft Helmut Lotti toe. “Ik heb een lichte vorm van autisme en een meer dan gemiddelde vorm van ADD. Ik denk ook dat ik hoogsensitief ben”, klinkt het. Gelukkig heeft hij er niet al te vaak last van. “Mijn autisme speelt me vooral parten als ik geen welomlijnde opdrachten heb. Dan interpreteer ik alles fout. De enige plek waar ik dat niet heb, is het podium. Dat is mijn speeltuin”, aldus de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws