Ex-Miss België Tanja Dexters loog over Playboyshoot: "De reinste onzin!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-Miss België Tanja Dexters loog over Playboyshoot: "De reinste onzin!"

Ex-Miss België Tanja Dexters loog over Playboyshoot: "De reinste onzin!"

Dennis Black Magic heeft ervoor gezorgd dat Tanja Dexters op de cover van Playboy stond. Toch wil Dennis daar nu een paar dingen over kwijt, want volgens hem heeft Tanja verschillende leugens verspreid.

In een nieuw interview van Dag Allemaal reageert Dennis Black Magic voor het eerst op wat Tanja Dexters eerder al over hem zei. Volgens haar had hij helemaal geen goede bedoelingen met vrouwen en dat zou zelf ook ondervonden hebben. Dennis vindt het niet kunnen dat Tanja zulke dingen zegt over hem, terwijl hij haar jarenlang heeft geholpen. Zo heeft hij er zelfs voor gezorgd dat Tanja op de cover van Playboy stond.

Dennis vindt het schandalig dat Tanja heeft gelogen over die shoot in ‘Gert Late Night’. Zo verklapte ze dat ze daar €30.000 voor zou hebben gekregen. “Dat was de reinste onzin”, aldus Dennis. “Modellen moeten bij Playboy een waterdicht contract tekenen, waarin staat dat ze nooit mogen onthullen hoeveel ze krijgen voor de foto’s”, legt hij uit.

Volgens hem had Tanja dus ook helemaal geen overeenkomst met het blad. “Ik heb de niet gebruikte foto’s van de naaktkalender verkocht aan Playboy voor een schamele €750”, biecht hij op. “De kalender had al zoveel geld opgebracht dat ik Playboy als een middel zag om Tanja’s carrière een duwtje te geven. Omdat ze toen zonder geld zat, mocht ze het van mij allemaal houden”, geeft hij eerlijk toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws