Presentatrice Nora Gharib compleet overdonderd door dit fantastische nieuws TV en Radio
TV en Radio

Presentatrice Nora Gharib compleet overdonderd door dit fantastische nieuws

Presentatrice Nora Gharib compleet overdonderd door dit fantastische nieuws

Onlangs raakte nog bekend dat het VTM-programma ‘Blind Gesprongen’ met Nora Gharib een tweede seizoen krijgt. Het ziet ernaar uit dat we de presentatrice binnenkort een pak vaker op het scherm mogen verwachten. Er komt namelijk nog meer goed nieuws haar richting uit.

Vanaf dinsdag 20 december barst op VTM de ultieme klusstrijd los in ‘Tiny House Battle’. Opnieuw een verbouwprogramma, maar deze keer in een gloednieuw jasje. Elke week gaan twee bouwteams de uitdaging aan om in slechts negen dagen tijd een instapklare tiny house te ontwerpen en te bouwen naar wens van de kopers. En niemand minder dan Nora Gharib mag het programma presenteren.

“Ik ben supertrots op de bouwteams die met een ongelofelijke creativiteit en fenomenaal vakmanschap het allerbeste van zichzelf geven om een paar vierkante meters om te toveren tot een warme thuis voor de kopers”, reageert Nora dolenthousiast in Het Laatste Nieuws. “Want daar draait dit programma ook om: mensen een nieuwe thuis geven.”

Bovendien dragen alle kopers hun rugzakje met zich mee en hebben ze allemaal een bijzondere reden om in een tiny house te gaan wonen. “Hun verhalen hebben mij één voor één aangegrepen. De kopers geven hun geld gewoon af en vertrouwen blindelings de teams die hun ‘thuisje’ moeten bouwen”, aldus Nora. “Ik ben altijd gelukkig als ik mensen kan helpen door middel van een tv-programma en ook dit keer ben ik supertrots op het resultaat!”

'Tiny House Battle', vanaf 20 december om 20.45 uur op VTM, Bron: VTM

Presentatrice Nora Gharib compleet overdonderd door dit fantastische nieuws
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws