Candice uit 'Blind Getrouwd' gooit borsten in de strijd in sexy jurkje: "Vamp" sexy
sexy

Candice uit 'Blind Getrouwd' gooit borsten in de strijd in sexy jurkje: "Vamp"

Candice uit 'Blind Getrouwd' gooit borsten in de strijd in sexy jurkje: "Vamp"

Candice Martens uit ‘Blind Getrouwd’ woonde afgelopen weekend een gala bij en stal er de show. ‘Dress to impress’ was haar motto van de avond. En in haar schitterende jurk heeft ze ongetwijfeld een sterke indruk achtergelaten.

Voor Wereldaidsdag organiseerde ex-‘Blind Getrouwd’-deelnemer Christophe Ramont, die zelf aan hiv lijdt, afgelopen zaterdag een groots gala-evenement én fundraiser voor hiv-onderzoek in Gent. Heel wat ‘Blind Getrouwd’-kandidaten tekenden present, waaronder Candice Martens.

Laat een gala nu net de gelegenheid bij uitstek zijn om je mooi op te kleden. En dat heeft Candice wel heel letterlijk genomen. Volledig uitgedost laat ze enkele foto’s van het event op haar volgers los. In een elegante knalrode jurk met diepe decolleté was ze de ster van de avond. “Wat een avond”, besluit ze.

“Wat een kleed”, denken haar volgers eerder. De volle boezem van Candice doet heel wat harten sneller slaan. “Wat een prachtige vrouw ben jij”, “Je ziet er stralend”, “Vamp”, “Wauw, beeldig” en “Knappe madam”, luidt het in de reacties. “Precies Assepoester”, wil iemand nog kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws