Bom ontploft bij KRC Genk: "Hier zijn geen woorden voor" Sport
Sport

Bom ontploft bij KRC Genk: "Hier zijn geen woorden voor"

Bom ontploft bij KRC Genk: "Hier zijn geen woorden voor"

Bij KRC Genk zijn het momenteel spannende dagen. Het is uitkijken of sterkhouder Ruslan Malinovskyi nu effectief een schorsing krijgt of niet na zijn - naar eigen zeggen - onvrijwillige trap aan het adres van Birger Verstraete.

"Dat was een splinterbom die ontplofte. Ik heb geen woorden voor het gevoel dat je op dat moment hebt. Volkomen verbijstering, bij iedereen", komt trainer Philippe Clement in Het Laatste Nieuws nog eens terug op het moment dat hij vernam dat Malinovskyi zeven matchen schorsing zou kunnen krijgen.

"Natuurlijk was ik aanvankelijk kwaad op Malinovskyi. Maar ik ken hem ondertussen heel goed: de keren dat hij dingen fout deed in het verleden, had hij altijd direct schuldbewustzijn", gaat Clement verder.

Ongelukkig

"En nu zei hij me onmiddellijk dat hij niks gedaan had. En hij was 200 procent overtuigd. Dus ben ik naar de beelden gaan kijken en zag ik ook dat het gewoon een heel ongelukkige fase was. Gewoon pech."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws