'De Buurtpolitie'-acteur Andy Peelman neemt drastisch besluit: "Stop ermee" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'De Buurtpolitie'-acteur Andy Peelman neemt drastisch besluit: "Stop ermee"

'De Buurtpolitie'-acteur Andy Peelman neemt drastisch besluit: "Stop ermee"

Andy Peelman praat in een nieuw interview over zijn toekomstplannen. Hij onthult ook meteen dat hij een ingrijpende keuze heeft gemaakt over zijn carrière.

Voordat Andy Peelman bekend werd als Koen Baetens in het VTM-programma ‘De Buurtpolitie’, was hij ook in het echte leven een politieagent. Echter kon hij dat werk niet blijven doen door alle tv-aanbiedingen. “Ik heb toen loopbaanonderbreking moeten nemen bij de politie van Brussel”, vertelt hij aan TV-Familie.

Toch moet Andy nu opnieuw een moeilijke keuze maken, want dat tijdskrediet van de loopbaanonderbreking is bijna helemaal opgesoupeerd. “Ik zal eerstdaags ontslag moeten nemen bij de politie, ja”, bekent hij. Toch vindt hij dat niet heel erg. “Ik blijf voluit voor m’n showbizzcarrière gaan”, zegt hij overtuigd.

Na zijn ontslag blijft hij wel nog vier jaar ontslagnemend agent. In principe zou hij in die periode dus nog kunnen terugkeren naar de politie, maar Andy denkt niet dat hij dat nog ooit zal doen. “Ik heb de deur naar een terugkeer een tijdlang opengehouden. Maar nu zie ik dat niet meer gebeuren”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws