Andy Peelman praat openlijk over helse periode: "Ben mezelf tegengekomen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Andy Peelman praat openlijk over helse periode: "Ben mezelf tegengekomen"

Andy Peelman praat openlijk over helse periode: "Ben mezelf tegengekomen"

Andy Peelman gaat geen enkel onderwerp uit de weg in een nieuw interview. Zo laat hij weten dat hij het de laatste maanden erg zwaar heeft gehad. Hij legt nu uit wat er juist aan de hand is.

Andy Peelman is bekend geworden door zijn rol in de VTM-reeks ‘De Buurtpolitie’. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het Vlaamse medialandschap. Binnenkort zal hij ook te zien zijn in ‘Een Echte Job’. Naast zijn showbizzcarrière opende hij onlangs nog een tweedehandswinkel samen met zijn vrouw.

“Ik leef inderdaad aan 200 km/u”, geeft hij toe aan TV-Familie. Toch probeert hij erover te waken dat hij genoeg tijd heeft voor zichzelf en zijn gezin. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk, want Andy heeft het de laatste tijd best moeilijk gehad. “Al geef ik toe dat de laatste twee maanden hels waren”, biecht hij op.

“Zo’n twee weken geleden ben ik mezelf tegengekomen. Het werd gewoon even te veel”, vertelt Andy eerlijk. “Maar in mijn carrière heb je ups en downs. En als het druk is geef ik graag gas”, legt hij verder uit. “Gelukkig heb ik met Tine een vrouw die daarvoor openstaat”, besluit Andy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws