-->

Meghan Markle provoceert opnieuw op rode loper: "Krankzinnige hypocriet"

Meghan Markle provoceert opnieuw op rode loper:
Vrijdag 9 December 2022 - 09:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Meghan Markle en haar man prins Harry liggen momenteel hevig onder vuur. Ze krijgen veel commentaar te verduren wegens hun nieuwe Netflix-documentaire, maar nu gooit Meghan nog wat olie op het vuur.

Vandaag kunnen we eindelijk kijken naar het eerste deel van de langverwachte Netflix-docureeks over het leven van prins Harry en Meghan Markle. Daarin vertellen de twee meer over hun vertrek bij het koninklijke paleis en over het leven in de spotlights. Zo bekende Harry in de trailer al dat hij vreesde dat de geschiedenis zich zou herhalen.

Daarmee bedoelt Harry dat hij bang heeft dat Meghan hetzelfde lot staat te wachten als prinses Diana. Zij overleed in een accident toen ze achtervolgd werd door de paparazzi. Meghan en Harry waren gisteren te gast op het ‘Ripple of Hope’-gala in New York, maar Meghan krijgt nu opnieuw de wind van voren.

Het koppel mocht daar een prijs in ontvangst nemen voor hun strijd tegen racisme. Op de rode loper draagt Meghan echter een heel bijzondere accessoire: een ring die nog van prinses Diana is geweest. Daar krijgt ze opnieuw veel kritiek voor. “Hypocriet” en “Ze willen ons doen geloven dat Meghan gestalkt en achtervolgd wordt door de paparazzi zoals Diana en Catherine. Ze creëren een vals narratief”, klinkt het onder meer op Twitter.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry