Erg aangedane Sven Ornelis reageert voor het eerst op ophef over zijn uiterlijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erg aangedane Sven Ornelis reageert voor het eerst op ophef over zijn uiterlijk

Erg aangedane Sven Ornelis reageert voor het eerst op ophef over zijn uiterlijk

Sven Ornelis is de laatste maanden hard aan het werken aan zijn gezondheid. De kilo’s vliegen eraf, maar nu krijgt de radiopresentator harde verwijten naar het hoofd geslingerd.

Sven Ornelis moest op advies van de dokter gezonder gaan leven en meer bewegen. Sinds hij dat te horen kreeg, is hij opnieuw gestart met veel te gaan wandelen. “Ik ben nu al elf kilo afgevallen en het begint mensen ook op te vallen”, vertelt hij. Een hele prestatie, maar die wordt al snel overschaduwd door enkele kwetsende opmerkingen.

“Goed bezig Sven, maar stop nu maar met vermageren want je gaat anders weer lelijk worden in je gezicht met al die rimpels. Van afvallen word je lelijker”, zei een van zijn volgers tegen hem. Sven vond dat een pittige opmerking en die heeft hem ook aan het denken gezet. “Wanneer ik zwaarder sta, dan heb ik vanzelf wat bollere wangen. En dan vallen mijn rimpels misschien wat minder op”, schrijft hij op zijn blog.

“Wanneer ik een beetje magerder ben, komen die rimpels uiteraard prominenter tevoorschijn”, aldus de radiostem. Toch probeert hij zich daar niets van aan te trekken. “Neen, een topmodel zal ik nooit worden. Maar ik voel me goed en gezond in mijn vel en dat is toch het belangrijkste?”, besluit Sven.

Erg aangedane Sven Ornelis reageert voor het eerst op ophef over zijn uiterlijk
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws