Christoff en ex-verloofde terug samen? Zanger verklapt meer met nieuwe foto Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christoff en ex-verloofde terug samen? Zanger verklapt meer met nieuwe foto

Christoff en ex-verloofde terug samen? Zanger verklapt meer met nieuwe foto

Christoff en zijn ex-vriend Ritchie vertoeven momenteel samen in Parijs. De zanger deelt daar een kiekje van op Instagram en hij krijgt meteen heel wat reacties van zijn volgers.

Vorig jaar kondigde Christoff op Instagram aan dat hij en zijn ex-verloofde Ritchie een punt achter hun relatie hebben gezet. “Hoe onze wegen verder zullen lopen, weten we nu nog niet. Maar ik ben zo dankbaar dat we dit nieuwe pad samen kunnen verkennen. Met nog steeds heel vel liefde, vriendschap en vooral heel veel respect voor elkaar”, klonk het toen.

Nu blijkt dat de twee het nog steeds erg goed met elkaar kunnen vinden, want ze zijn samen gespot in Parijs. Op zijn Instagram deelt Christoff een selfie samen met zijn ex-verloofde en daar zet hij een bijzondere boodschap bij. “Vijf jaar geleden leerde ik deze kanjer kennen! Ben blij dat ik hem mijn beste vriend mag noemen. Waar kan je dit beter vieren dan in Disneyland Paris”, schrijft de zanger.

Christoff en Ritchie hebben dus een goede vriendschap overgehouden na de breuk en dat vinden hun volgers alvast geweldig. “Geniet er samen van, jullie zijn twee toppertjes”, “Jullie stralen” en “Prachtige foto van jullie samen”, klinkt het in de commentaren. Anderen vinden het dan weer jammer dat ze niet terug een relatie hebben. “Spijtig dat dat gedaan is” en "Was een heel mooi koppel”, reageren zij dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws