Kat Kerkhofs in de wolken door deze unieke kans TV en Radio
TV en Radio

Kat Kerkhofs in de wolken door deze unieke kans

Kat Kerkhofs in de wolken door deze unieke kans

We leerden Kat Kerkhofs kennen als de vrouw van Rode Duivel Dries Mertens, maar intussen heeft ze als Play4-gezicht zelf naam gemaakt. Zeker sinds haar deelname aan en later als presentatrice van ‘Dancing with the Stars’. Ze heeft meer geluk dan haar man momenteel, want aan haar cv mag ze nu opnieuw een mooie opdracht toevoegen.

Na de jaarwisseling pakt Play4 uit met het gloednieuwe muziekprogramma ‘Tulpen uit Antwerpen’, een zoektocht naar de beste Nederlandstalige cover van 2023. Vlaamse artiesten zullen een oorwurm uit Nederland onder handen nemen, Nederlandse artiesten een echte Vlaamse klassieker. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De muziekshow wordt enigszins in een ‘Liefde voor Muziek’-jasje stoken. De Vlaamse en Nederlandse artiesten brengen namelijk altijd covers in hun eigen typische stijl. Wie mogen we op het podium verwachten? Een brede waaier van jong nieuw talent tot vaste waarden als Bart Peeters.

Met als gastvrouw van dienst: niemand minder dan Kat Kerkhofs. Zij presenteert de wedstrijd aan de zijde van haar Nederlandse collega Buddy Vedder. Zo heeft ze meteen haar vierde klus als tv-presentatrice beet. ’Tulpen uit Nederland’ vervoegt ‘Duivelse Vrouwen’, ‘Tipsy’ en ‘Dancing with the Stars’ op haar lijstje.

Populair

Laatste nieuws