'Familie'-acteur Kürt Rogiers zegt waar het op staat na onverwachte kritiek Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-acteur Kürt Rogiers zegt waar het op staat na onverwachte kritiek

'Familie'-acteur Kürt Rogiers zegt waar het op staat na onverwachte kritiek

Kürt Rogiers schittert momenteel in de derde film uit de ‘De familie Claus’-reeks op Netflix. In de trailer konden we al zien dat de acteur op een gegeven moment maar weinig om het lijf had. En dat in een kerstfilm voor kinderen. Dat stuitte heel wat mensen tegen de borst.

Uit de kleren gaan is voor Kürt Rogiers part of the job. “Van naaktscènes maak ik eigenlijk nooit een probleem”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. Zo heeft hij er al heel wat achter de rug in ‘Wittekerke’ en ‘Familie’. In beide series had hij namelijk een passionele romance met actrice Sandrine André. Maar deze keer is het toch anders. Wie naakt gaat in een familiefilm, mag ongetwijfeld een heleboel negatieve commentaar verwachten.

“Iedereen begint daar nu over. ‘Moet je daar nu vijftig voor geworden zijn? Om met je blote poep in de kinderfilm te prijken’, zeggen ze dan”, wil Kürt kwijt. “Weet je, ik heb het gevoel dat onze maatschappij in al die tijd is verpreutst.” Als mensen nu nog maar een schaduw van een borst zien, is er al paniek volgens de acteur.

Maar Kürt kan iedereen geruststellen. Er kijken natuurlijk kinderen mee, de film gaat ‘Fifty Shades’ niet achterna. “Het is echt een scène met een knipoog, waarin ik voor de ogen van mijn schoonmoeder per ongeluk mijn badhanddoek laat vallen. Heel kindvriendelijk en bovendien zó voorbij”, weet de acteur te vertellen. “Als je op een verkeerd moment niest, heb je het gemist.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws