-->

Annelien Coorevits onthult pijnlijke details over grote comeback op het scherm

Annelien Coorevits onthult pijnlijke details over grote comeback op het scherm
Donderdag 8 December 2022 - 19:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

We kennen Annelien Coorevits vooral als ex-Miss België of presentatrice van ‘Temptation Island’. Vorig jaar wuifde ze het programma na vijf seizoenen definitief vaarwel. Maar binnenkort maakt ze haar grote comeback op tv. Daar kan Annelien al het een en ander over kwijt.

Binnenkort verschijnt Annelien Coorevits opnieuw in alle huiskamers. Ze is te zien in het tweede seizoen van ‘Over De Oceaan’. “Op voorhand had ik me wel eens afgevraagd waaraan ik begon. Mijn kinderen missen en mijn job achterlaten op een druk moment”, vertelt Annelien in Het Nieuwsblad. “Maar over de tocht zelf heb ik nooit getwijfeld.”

Exact één jaar geleden begon hun avontuur op de oceaan. Al duurde het even voor Annelien ervan kon genieten. De presentatrice werd meteen zeeziek. “Iedereen was nog aan het zwaaien naar hun geliefden die aan wal stonden en ik kreeg al het gevoel dat ik moest overgeven”, klinkt het. “Ik heb gelukkig een sterk karakter, maar die eerste week heb ik afgezien.” Bovendien moest ze ook nog eens in een piepkleine keuken koken voor de hele groep. We zullen Annelien dus even van een minder flatterende kant zien.

“Ik was bijna vergeten hoe pittig het was”, geeft Annelien toe. Maar ze blikt wel met heel veel plezier terug op het fantastische avontuur. Ze was dan ook in goed gezelschap van onder anderen Ella Leyers en James Cooke. “Het was belangrijk dat ik op voorhand wist wie er zou meegaan. Je wilt niet in een groep terechtkomen met alleen maar egotrippers. Maar heel snel was het duidelijk dat we gecast waren op cohesie, niet op conflict. Van bij het begin was er een goede klik”, kan ze al verklappen.

De échte Annelien

Of ze als ex-Miss België wel de juiste persoon is om zich een goede maand op zee te begeven? Absoluut. “Ik weet dat ik er niet zo uitzie, maar alles dat een beetje extreem is, wil ik uitproberen”, aldus Annelien. “Ik ben Miss België geweest en ik ben daar fier op, alleen komt die titel met een bepaalde perceptie.” Ze is dan ook enorm blij dat ze eindelijk een andere versie van zichzelf kan laten zien, de echte Annelien.

'Over De Oceaan', vanaf 26 december te zien op Streamz en vanaf januari ook op Play4 en GoPlay, Bron: Play4

TAGS  I  Annelien Coorevits  I  Temptation Island  I  Ella Leyers  I  James Cooke