-->

Christiaan biecht op hoe hij zich écht voelt na tweede pijnlijke breuk met Jana

Christiaan biecht op hoe hij zich écht voelt na tweede pijnlijke breuk met Jana
Zaterdag 10 December 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Waar Jana en Christiaan in het begin een droomkoppel leken, schoot er op het einde van ‘Blind Getrouwd’ nog maar weinig van over. Tot iedereens grote verrassing bleef het koppel niet getrouwd. Na de opnames wilden ze hun relatie nog een kans geven, maar ook dat heeft niet mogen zijn. Nu legt Christiaan zijn ziel bloot in Dag Allemaal.

Christjana’ is niet meer. In ‘Blind Getrouwd’ scheidden helaas hun wegen. Maar niet voor lang. Vooral Jana had spijt van de ‘nee’, dus het koppel besloot toch hun gevoelens voor elkaar verder uit te zoeken. “Wij hebben in­derdaad nog gedatet na ‘Blind Getrouwd’. We hadden zo’n mooi parcours afgelegd en waren benieuwd of er meer inzat, zonder camera’s”, vertelt Christiaan in het weekblad.

“Maar er zijn enkele fundamentele hindernissen, zoals de afstand, waardoor we geen relationele klik hebben”, moet hij jammer genoeg vaststellen. Het kwam opnieuw tot een breuk. Maar tussen Jana en Christiaan zijn er gelukkig geen bruggen opgeblazen. “We hebben ’n sterke vriendschap, ik hoor Jana dagelijks. Maar tussen mij en Jana zal het niets meer worden”, besluit hij.

Christiaan gaat tegenwoordig als gescheiden man door het leven. “Ik heb daar geen probleem mee, die term is ’n herinnering aan een goed proces”, zet hij het om in iets moois. Hij laat zijn hoofd duidelijk niet hangen. “’t Is niet omdat ik nu gescheiden ben, dat ik nooit meer wil trouwen”, gaat hij zelfs verder. “Als ik de ware tegenkom, wil ik graag een gezin met haar beginnen.”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana