Cyra Gwynth (Yoko) verklapt al wat haar personage in 'Familie' te wachten staat TV en Radio
TV en Radio

Cyra Gwynth (Yoko) verklapt al wat haar personage in 'Familie' te wachten staat

Cyra Gwynth (Yoko) verklapt al wat haar personage in 'Familie' te wachten staat

Eergisteren waren de trouwe ‘Familie’-kijkers getuige van de eerste confrontatie tussen Vanessa (Karen Damen) en haar lang verloren dochter Yoko (Cyra Gwynth). Alweer een nieuw gezicht in de reeks dus. En dat belooft nog een boeiend verhaal op te leveren.

Vanessa is 26 jaar geleden, toen ze nog als escorte werkte, namelijk zwanger geraakt en bevallen van een dochter. Die stond ze onmiddellijk af ter adoptie. Maar die dochter duikt nu op en wordt gespeeld door Cyra Gwynth. Dat verhaal zal de komende weken ongetwijfeld nog heel wat in beweging zetten, want de rebelse Yoko lijkt haar moeder niet meteen te aanvaarden.

Daar zal ook niet direct verandering in komen. “We gaan uitzoeken of het matcht tussen ons, maar die boosheid blijft er in het begin nog sterk in”, verklapt Cyra in HLN Showbits. Na 26 jaar wil ze natuurlijk weten waarom haar moeder haar heeft afgestaan. “En door de vele tegenslagen in haar leven hecht ze zich niet makkelijk en kan ze grof uit de hoek komen”, vertelde de beginnende actrice eerder al in Het Laatste Nieuws.

“Maar achter dat masker gaat ook breekbaarheid schuil”, gaf ze toen toe. Veel stof voor een nieuw verhaal dus. Én het ziet er zelfs naar uit dat Yoko voor een lange tijd in de reeks zal blijven. “De rol zal een tijdje meegaan, dus je mag haar wel als een vast personage beschouwen”, kan Cyra nog kwijt in HLN Showbits. “Ja, zou jij alstublieft niet opnieuw uit mijn leven willen verdwijnen?”, grapt Karen Damen. “Het is goed geweest. Je bent hier nu, nu ga je hier blijven ook.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws