Na breuk met verloofde doet Christoff verrassend liefdesleven uit de doeken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na breuk met verloofde doet Christoff verrassend liefdesleven uit de doeken

Na breuk met verloofde doet Christoff verrassend liefdesleven uit de doeken

Vorig jaar maakte zanger Christoff het verrassende nieuws bekend dat hij en zijn toenmalige vriend Ritchie uit elkaar waren. Het koppeltje was maar liefst drie jaar verloofd. Ondanks de vele relatiegeruchten zijn de twee niet opnieuw samen. Maar hoe zit het dan wel in de liefde bij Christoff?

Vorig jaar hebben Christoff en Ritchie helaas een punt gezet achter hun relatie. Sindsdien gaan ze als beste vrienden door het leven. “Ritchie werkt zelfs voor mij als roadmanager. We zien elkaar dus vaak en hebben superveel aan mekaar. Hij weet als geen ander hoe ik denk en ben, ik voel me veilig bij hem en we kunnen over alles babbelen”, vertelt Christoff in Story. “We komen nu beter overeen dan vroeger.”

We zijn ondertussen al een goed jaar verder. Toch is er nog geen sprake van een nieuwe liefde in Christoffs leven. “En ik ben daar ook niet naar op zoek”, klinkt het. De schlagerzanger concentreert zich nu liever op zijn carrière. “In de liefde zien we wel. Ik laat me verrassen door wat er op me afkomt”, denkt hij erover. “Maar het is geen must, ik ben gelukkig en voel me zeker niet eenzaam.”

Een datingprogramma zoals ‘Wie wordt het lief van Christoff?’ moeten we dus ook niet al te gauw verwachten. “Ze hebben me dat ooit al eens voorgesteld, maar daar heb ik vriendelijk voor bedankt. Ik kies mijn eigen lief wel”, lacht hij. Bovendien schrikt een nieuwe relatie hem eerlijk gezegd wat af. “Weer van nul beginnen en dat vertrouwen opbouwen. En alles moeten herplannen omdat je lief klaagt dat je te veel weg bent. Nee, het is goed zoals het nu is”, besluit Christoff.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws