André Hazes verklapt eindelijk meer over liefdesleven: "Voor altijd de jouwe" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes verklapt eindelijk meer over liefdesleven: "Voor altijd de jouwe"

André Hazes verklapt eindelijk meer over liefdesleven: "Voor altijd de jouwe"

Het liefdesleven van André Hazes is best complex. Toch geeft de zanger nu wel een duidelijk signaal, want hij zou een unieke boodschap vereeuwigd hebben op zijn lichaam.

André Hazes en zijn vriendinnetjes, een ingewikkeld verhaal dat nooit lijkt te stoppen. Of toch wel? Sinds kort gaan er weer geruchten de ronde dat de Nederlandse zanger opnieuw een relatie zou hebben met zijn ex-verloofde Monique Westenberg. Deze geruchten worden steeds waarschijnlijker, want André heeft een bijzondere tattoo laten zetten.

“I’m forever yours. Faithfully”, staat vanaf nu voor altijd op zijn rechterhand volgens juicekanaal reality_fbi. “Ik ben voor altijd de jouwe” komt uit het liedje ‘Faithfully’ van de band 'Journey' en dat is het favoriete nummer van zowel André als Monique. Die songtekst gebruikte de zanger eerder al eens om zijn terugkeer bij Monique aan te kondigen in februari 2020.

De tekst op zich is niet het enige bijzondere, want de tattoo-artiest verklapt nog iets opmerkelijks. Het zou namelijk gaan om het handschrift van de echtgenote van André. “Dat moet bijna wel van Monique komen”, aldus reality_fbi. “Lijkt geen kwestie te zijn of ze bij elkaar zijn, maar wanneer ze dat bekend gaan maken”, klinkt het.

André Hazes verklapt eindelijk meer over liefdesleven: "Voor altijd de jouwe"

Populair

Laatste nieuws