Jonah uit 'Blind Getrouwd' reageert fel op harde commentaar over dochtertje Lily Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jonah uit 'Blind Getrouwd' reageert fel op harde commentaar over dochtertje Lily

Jonah uit 'Blind Getrouwd' reageert fel op harde commentaar over dochtertje Lily

Jonah Hulselmans en zijn vrouw Winnie Bogaerts zijn onlangs voor de eerste keer mama en papa geworden. De kersverse ouders krijgen nu al heel wat commentaar te verduren.

Jonah Hulselmans en Winnie Bogaerts kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Ondertussen is het koppel al langer dan drie jaar samen en ze mochten eind september hun eerste kindje verwelkomen. Op sociale media laten de fiere ouders geregeld wat meer zien van hun dochtertje Lily, maar daar krijgen ze nu kritiek op. Hun volgers vinden het namelijk niet fijn dat de ouders het gezichtje van Lily nooit laten zien.

“Jammer dat jullie haar snoetje altijd afschermen. Astrid Coppens en Natalia tonen hun kindjes wel. Post dan niks”, klinkt het. Jonah pikt dat niet en geeft meteen een duidelijk antwoord. “Het is niet omdat we graag foto’s posten dat we er alles en iedereen moeten opzetten toch?”, schrijft hij. “Ontvolgen mag, even goede vrienden”, voegt hij er nog aan toe.

Daarna gaat hij in de aanval. "Ik zie dat jij niets post en enkel maar reageert", aldus Jonah. De 'Blind Getrouwd'-ster vindt dat zijn volger niet zo moet reageren als ze zelf niet alles van haar leven openlijk deelt op sociale media. "Dan mag je van mij, zoveel als je wil, reageren op al onze posts en dan like ik ze ook nog met heel veel liefde”, besluit hij.

Jonah uit 'Blind Getrouwd' reageert fel op harde commentaar over dochtertje Lily

Populair

Laatste nieuws