Wesley uit 'The Voice' zegt eerlijk hoe hij denkt over coach Jan Paternoster TV en Radio
TV en Radio

Wesley uit 'The Voice' zegt eerlijk hoe hij denkt over coach Jan Paternoster

Wesley uit 'The Voice' zegt eerlijk hoe hij denkt over coach Jan Paternoster

Straks kunnen we liveshow nummer twee van ‘The Voice van Vlaanderen’ meepikken. Per team zitten nu nog slechts twee kandidaten in de wedstrijd. De 19-jarige Wesley Ngoto is één daarvan.

Hij strijdt vanavond voor een plekje in die felbegeerde halve finale. Dat doet hij voor Team Jan. Dat hij een van de twee laatst overgebleven kandidaten is, kan Wesley maar moeilijk geloven. De concurrentie is niet te onderschatten. “De lat ligt week na week hoger. Dus ik blijf het beste van mezelf geven”, besluit de jonge zanger in Het Laatste Nieuws.

Toch zag coach Jan Paternoster duidelijk iets in Wesley. “Hij vindt dat mijn stem apart klinkt. Daar was hij van onder de indruk. En dat ik wat dansmoves uit m'n benen kan schudden, ziet hij als een extra troef”, legt de ‘The Voice’-kandidaat uit. Wesley windt er dan ook geen doekjes om. Hij is enorm tevreden met Jan als coach.

“Ik heb heel veel aan hem”, geeft Wesley toe. “Jan geeft me enorm veel vrijheid en houdt rekening met hoe ik de nummers aanvoel. Hij laat mij m'n eigen emoties in de songs leggen.” Zo koos Wesley in de Knockouts voor een gospelnummer. “Jan weet dat ik protestants ben en wekelijks in de kerk zing. Het is fijn dat ik de ruimte krijg om dat in 'The Voice' te tonen”, aldus de kandidaat.

Wesley in de eerste liveshow van 'The Voice van Vlaanderen', Bron: VTM

Wesley uit 'The Voice' zegt eerlijk hoe hij denkt over coach Jan Paternoster

Populair

Laatste nieuws