Iedereen merkt hetzelfde op over Lotte Vanwezemaels kersverse vriend Max Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iedereen merkt hetzelfde op over Lotte Vanwezemaels kersverse vriend Max

Iedereen merkt hetzelfde op over Lotte Vanwezemaels kersverse vriend Max

Lotte Vanwezemael gaat niet langer als single door het leven en dat mag iedereen geweten hebben. Op Instagram pronkt de seksuologe opnieuw met haar nieuwe vlam. En haar volgers willen meteen het een en ander kwijt.

Enkele weken geleden raakte bekend dat Lotte Vanwezemael een nieuwe vriend heeft. Vorig jaar liep haar relatie met haar ex-vriend Kris na zeven jaar op de klippen. De twee woonden zelfs samen. Maar nu is Lotte opnieuw smoorverliefd en pronkt ze maar al te graag met haar kersverse vriend Max.

Opnieuw laat de seksuologe een prachtige foto met hem op de wereld los van op haar 30ste verjaardagsfeest. Hij kon als eregast natuurlijk niet op het spetterende feestje ontbreken. Dat de twee er beeldig uitzien samen, kan niemand ontkennen. Zeker Lottes volgers niet.

Zij zijn het er unaniem over eens: “Knapperds”, “Schoon koppeltje”, “Knappe kerel met een knappe vrouw” en “Ziet er een grave kerel uit”. Haar fans zijn duidelijk erg blij dat Lotte weer de liefde gevonden heeft. “Het is u volledig gegund”, “Veel geluk samen” en “Zo mooi, genieten is de boodschap”, willen ze kwijt. Ook ex-mol Elisabet Haesevoets en Raphaëlla Deuringer uit 'Love Island' geven hun goedkeuring.

Populair

Laatste nieuws