-->

Verloofde van Thibaut Courtois maakt volgers gek in onthullend jurkje: "Wauw!"

Verloofde van Thibaut Courtois maakt volgers gek in onthullend jurkje:
Zaterdag 10 December 2022 - 17:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Na inspanning komt ontspanning. Nu het WK erop zit voor de Rode Duivels, trekken Thibaut Courtois en zijn verloofd Mishel Gerzig er even tussenuit. Met enkele beeldige vakantiekiekjes weet het Israëlische model al haar volgers omver te blazen.

Thibaut Courtois en zijn verloofde Mishel Gerzig stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Maar de voorbereidingen voor hun grote dag moesten even wijken voor het WK voetbal in Qatar. Nu de Rode Duivels uitgeschakeld zijn, genieten de tortelduifjes eerst van een welverdiende vakantie samen op een exotische bestemming: de Malediven.

Bij zon, zee en strand horen natuurlijk enkele mooie vakantiekiekjes. Mishel Gerzig dropt op Instagram een reeks foto’s met haar verloofde én van zichzelf. Ze poseert in het zand in een prachtige zwarte jurk die toch heel wat bloot toont. Vooral haar diepe decolleté springt meteen in het oog.

Het model laat duidelijk niet alleen Thibaut Courtois met zijn mond vol tanden achter. “Waaauw”, “Zo mooi”, “Schitterend” en “Perfect”, lezen we in de reacties tussen enkele verblufte smileys en vlammetjes. “Mooi koppeltje”, wil iemand nog kwijt. “Het is hier zo leuk met jou”, heeft de Rode Duivels-keeper er zelf over te zeggen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mishel Gerzig (@mishelgerzig)

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Mishel Gerzig