-->

Suzan en Freek kondigen verrassing van formaat aan: "We kunnen niet wachten"

Suzan en Freek kondigen verrassing van formaat aan:
Vrijdag 9 December 2022 - 11:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Suzan en Freek hadden de laatste tijd heel wat redenen om te feesten. Het Nederlandse zangduo is sinds afgelopen zomer verloofd en vierde deze week dat ze maar liefst 15 jaar samen zijn. Gisteren hintte het koppel nog dat er meer goed nieuws onderweg was. Nu is het grote moment aangebroken.

De carrière van Suzan en Freek kwam het afgelopen jaar in een serieuze stroomversnelling terecht. Intussen hebben ze al twee albums uitgebracht vol nummers die één voor één scoorden bij het grote publiek. Zeker na hun deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ in het voorjaar werd het koppel ook bij ons razend populair. Zo mochten ze onlangs nog voor een uitverkochte Lotto Arena spelen.

“Ons leven lijkt wel een film”, hebben ze de afgelopen jaren al vaker tegen elkaar gezegd. En nu is dat écht zo. Op Instagram kondigden Suzan en Freek zojuist een documentaire aan. “Over ons leven, onze carrière en hoe wij hierin voor onszelf de balans proberen te vinden temidden van alle hectiek. Van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome, ze waren overal bij en dat is straks allemaal in de docu te zien”, schrijven ze vol trots.

Hun documentaire ‘Tussen jou en mij’ verschijnt begin 2023 al op de streamingdienst Netflix. “En daar zijn we supertrots op”, laten Suzan en Freek weten. “We vinden het mega spannend, maar kunnen tegelijkertijd ook niet wachten om het met jullie te delen.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

TAGS  I  Suzan  I  Freek  I  Suzan en Freek  I  Liefde voor Muziek