Prins Harry en Meghan Markle alweer met de grond gelijk gemaakt door Britse pers Royalty
Royalty

Prins Harry en Meghan Markle alweer met de grond gelijk gemaakt door Britse pers

Prins Harry en Meghan Markle alweer met de grond gelijk gemaakt door Britse pers

Prins Harry en Meghan Markle hebben het de laatste tijd niet gemakkelijk gehad. Zo zijn de media vlijmscherp voor het koppel sinds hun vertrek naar de Verenigde Staten en nu liggen de twee opnieuw hevig onder vuur.

Deze week was het zover. De eerste drie afleveringen van de langverwachte documentairereeks over het leven van prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn eindelijk uitgekomen op Netflix. Groot nieuws in het Verenigd Koninkrijk natuurlijk en de Britse kranten zijn opnieuw bijzonder hard voor het koppel.

The Mirror schrijft kort en bondig dat dit koninklijke circus simpelweg moet stoppen. “Ze stoken de oorlog tussen de royals opnieuw op, terwijl de inwoners moeite hebben om hun dagelijkse kosten te betalen”, klinkt het onder meer. “Harry The Nasty”, staat dan weer in het groot op de voorpagina van tabloid The Sun.

“De documentaire is zo misselijkmakend dat mijn ontbijt er bijna terug uit kwam” en “Opnieuw gedoe, maar het verhaal blijft hetzelfde”, schrijft The Guardian in een kritische recensie. “Royals zijn diep van streek door de beledigingen van Harry”, meldt ook Daily Express. Volgens die krant is de documentaire zelfs een nieuw salvo van Harry in zijn oorlog tegen de monarchie.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws