'Blind Getrouwd': Winnie bedolven onder kritiek na intiem moment met dochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Blind Getrouwd': Winnie bedolven onder kritiek na intiem moment met dochtertje

'Blind Getrouwd': Winnie bedolven onder kritiek na intiem moment met dochtertje

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans, een van de gelukkige koppels bij wie het ‘Blind Getrouwd’-experiment ooit geslaagd is, mochten in september hun eerste kindje verwelkomen. Ze kregen een dochtertje, Lily. Nu is het gezinnetje voor de eerste keer met zijn drietjes op reis.

Winnie en Jonah hebben hun volgers al rijkelijk getrakteerd op leuke gezinsfoto’s in het prachtige Lissabon. Een ontspannen vakantie met zijn drietjes dus, maar het koppel kreeg helaas al heel wat commentaar te verduren. Eerst omdat ze Lily’s gezichtje steeds afschermen, nu omdat Winnie een foto deelde waarop ze haar dochtertje de borst gaf op restaurant.

De kersverse mama kon helaas niet van iedereen evenveel steun verwachten. De haatcomments zijn intussen verwijderd, maar Winnie frist het nog even op voor ons. “Iemand vond het niet smakelijk dat ik op restaurant borstvoeding gaf”, schrijft ze verontwaardigd op haar Instagramverhaal. “Maar ik heb er zelf in real life nog nooit commentaar op gehad of rare blikken gekregen”, vuurt Winnie terug.

“Ik probeer het altijd subtiel te doen, maar ik ga mij niet op de wc gaan verstoppen of een laken over mij heen leggen”, besluit de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster standvastig. “Ik vind het iets heel natuurlijks en volgens mij hebben de meeste mensen het zelfs niet eens door”, aldus Winnie.

Bron: Instagram Stories

'Blind Getrouwd': Winnie bedolven onder kritiek na intiem moment met dochtertje

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws