-->

Topfavoriet in 'The Voice' krijgt plots bikkelharde kritiek over zich heen

Topfavoriet in 'The Voice' krijgt plots bikkelharde kritiek over zich heen
Zaterdag 10 December 2022 - 11:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De lat ligt hoog in ‘The Voice van Vlaanderen’ dit jaar. Dat bewezen de kandidaten gisteren opnieuw tijdens de tweede spetterende liveshow. Al liet topfavoriet Evert het gisteren verrassend genoeg wat afweten.

Al sinds het begin van ‘The Voice’ is de 29-jarige Evert uit Team Mathieu de gedoodverfde winnaar. “Dit is de eerste keer dat ik denk: 'Oh my god, we might have a winner'”, durfde Koen Wauters eerder zelfs al toe te geven. Gisteren nam Evert ‘Somebody To Love’ van Queen voor zijn rekening. Maar deze keer bleef Koen helaas op honger zitten. En hij was niet de enige.

Heel wat ‘The Voice’-kijkers zijn niet mals over Everts optreden. “Was ik de enige die vond dat sommige noten vals klonken?”, vraagt iemand zich af. “Het was inderdaad te hoog gegrepen”, “Ik vond er niets aan”, “Queen ging niet goed”, “Hij heeft al veel beter gezongen, het was zelfs saai en eentonig” en “Hij kan niet tippen aan Freddie Mercury”, laten de kijkers van zich horen op Facebook “Hij mocht eruit voor mij”, klinkt het zelfs.

Mathieu Terryn dacht daar duidelijk anders over. Hij nam Evert meteen mee naar de derde liveshow, de halve finale. Ook heel wat kijkers staan nog steeds achter de zanger, die tenslotte nog maar voor de vijfde keer in zijn leven op een podium stond. “Wat een geweldige stem”, “Enorm talent”, “Super gedaan alweer” en “Hoop dat hij wint”, willen ze kwijt.