Regi verrast Karen Damen met bijzondere boodschap: "Ik zie je nog altijd graag" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Regi verrast Karen Damen met bijzondere boodschap: "Ik zie je nog altijd graag"

Regi verrast Karen Damen met bijzondere boodschap: "Ik zie je nog altijd graag"

In een ver verleden vormden Karen Damen en Regi Penxten een koppel. Vier jaar lang zelfs. Daar kwam een einde aan toen Gert Verhulst in the picture kwam. Járen later heeft de Limburgse dj een opvallende boodschap voor het ex-K3’tje.

Speciaal om de warmte van de feestdagen te behouden, kwam radiozender MNM met een prachtig initiatief op de proppen: een kerstslinger. Elke dag wordt een BV opgebeld, die hartverwarmende boodschap heeft voor een andere BV. Regi mocht de spits afbijten en nam van de gelegenheid gebruik om Karen een hart onder de riem te steken.

Voor Karen eindigt 2022 namelijk in mineur. De ‘Familie’-actrice moest een kleine maand geleden afscheid nemen van haar vader. "Liefste Karen, Regi hier. Je vriend uit het verre Limburg”, begon hij zijn boodschap. “Het is geen gemakkelijke periode geweest voor jou, ik weet dat wel.” Regi is duidelijk nog steeds erg bekommerd om zijn ex.

“Ik wil je laten weten dat ik je nog altijd heel graag zie”, wil hij Karen troosten. “En ik beloof je dat 2023 een fantastisch jaar wordt met alleen maar hoogtepunten. Tot heel snel!” Regi’s boodschap raakte duidelijk een gevoelige snaar bij het ex-K3’tje. "Dat is keileuk. Echt superlief", zegt ze ontroerd. "Het is toch een schatje.”

Populair

Laatste nieuws