Natalia pakt opnieuw uit met verrassing van formaat: "Je mag er trots op zijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia pakt opnieuw uit met verrassing van formaat: "Je mag er trots op zijn"

Natalia pakt opnieuw uit met verrassing van formaat: "Je mag er trots op zijn"

Gisteren haalden de kandidaten uit Team Natalia alles uit de kast tijdens de tweede liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’. Maar niet alleen zij zijn goed bezig. Ook voor hun coach gaat het allemaal voor de wind.

Nog voor de tweede liveshow goed en wel begonnen was, verraste presentatrice Gloria Monserez het publiek met groot nieuws over Natalia. “Vandaag bijt haar team de spits af. Maar voor we daaraan beginnen, wil ik eerst iets zeggen over de coach, want ook zij is enorm goed bezig”, klinkt het mysterieus.

Volgend jaar viert de zangeres haar 20-jarige carrière. En Natalia zou Natalia niet zijn als ze er geen spetterend feest van zou maken met alles erop en eraan. Ze pakt uit met een met een groots jubileumconcert in de Antwerpse Lotto Arena op zaterdag 18 november 2023. En of de ticketverkoop een succes is.

“Daar is zopas nog een tweede datum bijgekomen”, kan Gloria nu verklappen. Op vrijdag 17 november geeft Natalia een extra concert. “Dat is echt wel iets om trots op te zijn”, wil de dolenthousiaste presentatrice kwijt. “We love to see a queen win! Zeker als het Natalia is!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws