Veerle en Nick uit 'Blind Getrouwd' ontroeren met droevig nieuws: "Sterkte!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Veerle en Nick uit 'Blind Getrouwd' ontroeren met droevig nieuws: "Sterkte!"

Veerle en Nick uit 'Blind Getrouwd' ontroeren met droevig nieuws: "Sterkte!"

Veerle Van den Eynde en Nick Wijns werden in het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ aan elkaar gematcht. Ze zijn een van de weinige koppels die tot op vandaag nog samen zijn. Ze mochten onlangs hun zesde huwelijksverjaardag vieren en ondertussen ook al twee schatten van dochtertjes verwelkomen: Liv en Noé.

Maar het liep niet allemaal van een leien dakje. Veerle en Nick hebben in hun leven al serieuze tegenslagen gekend. Zo verloor het koppel vorig jaar in april hun tweede kindje, hun dochtertje Elle, na 19 weken zwangerschap. Speciaal voor Wereldlichtjesdag gisteren stonden de ouders even stil bij hun verdriet.

Op Wereldlichtjesdag herdenken mensen wereldwijd alle overledenen kinderen en steken ze voor hen een kaarsje aan, om te tonen dat zij niet alleen zijn met hun verdriet. Ook Veerle en Nick staken een kaarsje aan. “Voor jou, Elle. En voor alle andere kindjes die zo hard gemist worden”, schrijft Veerle op Instagram bij een foto van Elles geboortekaartje. “Ik denk aan jou, ik mis jou.”

Gelukkig wordt Veerle en Nick van overal een troostende schouder aangeboden. “Dikke knuffel”, “Heel veel sterkte voor jullie”, “Veel moed en warmte aan dit prachtige gezinnetje” en honderden hartjes lezen we in de reacties. Ook ‘Blind Getrouwd’-medekandidaten Winnie Bogaerts en Brecht De Geyter laten weten dat ze er voor hen zijn.

Populair

Laatste nieuws