Eline De Munck daagt volgers uit in ondeugend strak pakje: "Vamp" sexy
sexy

Eline De Munck daagt volgers uit in ondeugend strak pakje: "Vamp"

Eline De Munck daagt volgers uit in ondeugend strak pakje: "Vamp"

Eline De Munck heeft zich al van heel wat verschillende kanten laten zien. Actrice, zangeres, presentatrice, brillenontwerpster. Maar ook haar pikantere kantje hebben we de laatste tijd steeds vaker mogen ontdekken op sociale media.

Eline De Munck is erg actief op sociale media en deinst er niet van terug haar volgers af en toe eens op een ondeugend kiekje te trakteren. Opnieuw gooit de brillenontwerpster van ‘Odette Lunettes’ haar lichaam in de strijd op Instagram.

In een strakke bodysuit laat Eline al haar rondingen zien. Zodat haar volgers het weekend goed konden inzetten. “Ik wens jullie allemaal een fantastisch weekend toe”, schrijft Eline onder het plaatje. Dat ze een knappe verschijning is, bevestigen haar volgers keer op keer.

De bodysuit van Eline doet hen één voor één in zwijm vallen. “Ja, santé”, “Wat een beauty”, “Vamp”, “Miljaar”, “Hottie”, “Beest” en “Hete stoot”, luidt het in de reacties. ”Woorden schieten me tekort aan wat het zicht geniet”, schrijft een van haar volgers zelfs. “Jij wordt alleen maar mooier! Hoe doe je dat?”, merkt Dina Tersago op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws