Na liefdesverklaring van André Hazes opnieuw ongeluk: "Helemaal doorgeslagen" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na liefdesverklaring van André Hazes opnieuw ongeluk: "Helemaal doorgeslagen"

Na liefdesverklaring van André Hazes opnieuw ongeluk: "Helemaal doorgeslagen"

Nog maar pas liet André Hazes zijn liefde voor Monique Westenberg vereeuwigen op zijn lichaam, maar er zou opnieuw een haar in de boter zitten. Roddeltante Yvonne Coldeweijer verklapt wat er aan de hand is.

Er wordt de laatste tijd opnieuw heel wat geschreven over het liefdesleven van André Hazes. Zo hebben verschillende Nederlandse juicekanalen gemeld dat hij opnieuw samen zou zijn met zijn ex-verloofde Monique Westenberg en dat gerucht leek hij zelf te bevestigen. Zo heeft de zanger pas ‘I’m forever yours, faithfully’ als tattoo laten zetten op zijn hand.

De tattoo zou zelfs geschreven zijn door Monique, maar Yvonne Coldeweijer denkt dat het toch niet goed gaat tussen de twee. “André slaapt elke week twee à drie dagen bij Monique en de overige dagen bij Djarno of Els”, schrijft de roddelkoningin op haar Instagramverhaal. Ondanks dat Monique dat oké vindt, lijkt dat toch geen goed teken te zijn voor hun relatie.

“Ze stelt zich naar hem ook meer op als een moeder van een hulpbehoevende zoon”, klinkt het. Daarnaast zou André ook helemaal niet samen willen zijn met Monique, maar blijft hij bij haar omdat hij een moederfiguur mist en het publiek dat van hem verwacht. “Maar zodra hij weer iemand nieuw tegenkomt, is hij weer weg. Dit is geen liefde, maar codependentie”, besluit Yvonne.

Na liefdesverklaring van André Hazes opnieuw ongeluk: "Helemaal doorgeslagen"

Populair

Laatste nieuws