-->

'Familie'-actrice Caroline Maes gooit het over een totaal andere boeg: "Wauw!"

'Familie'-actrice Caroline Maes gooit het over een totaal andere boeg:
Maandag 12 December 2022 - 13:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Caroline Maes onthult grootse plannen over haar carrière. De actrice die we vooral kennen als Mieke in ‘Familie’ gaat binnenkort iets compleet anders doen en daar verklapt ze nu zelf meer over.

Caroline Maes speelt al meer dan 20 jaar Mieke Van den Bossche in de populaire VTM-soap ‘Familie’. Toch komt er nu opvallend nieuws naar buiten over de actrice, want ze zal binnenkort opnieuw op de planken staan. “Ze hebben mij een paar keer gevraagd en toen had ik er nog geen tijd voor. Het was niet het moment en nu dacht ik van: ‘Komaan jong, gaan!’”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

Het is al geleden van voor Caroline met ‘Familie’ begon dat ze nog theater heeft gedaan, maar volgend jaar zal ze te zien zijn in ‘Vapeurs 4 - Op safari’. “James Cooke belde mij van: ‘Ja zeg, Caroline. Er is iemand uitgevallen en zie jij dat zitten?’”, verklapt ze. “Ik had zoiets van: ‘Wauw!’”, geeft ze toe. Ze kijkt er heel hard naar uit, maar ze zal wel uit haar comfortzone moeten treden.

“Het is én komedie én ik moet zingen. Maar ik ga dat gewoon los doen”, zegt ze overtuigd. Caroline zal dus uitpakken met haar zangtalenten in het vierde deel van de vriendinnenkomedies 'Vapeurs'. Fans die haar graag willen zien schitteren, kunnen van januari tot februari 2023 terecht in het Theater Elckerlyc te Antwerpen.

TAGS  I  Caroline Maes