'The Voice'-coach Mathieu Terryn lucht zijn hart: "We eindigen het verhaal" TV en Radio
TV en Radio

'The Voice'-coach Mathieu Terryn lucht zijn hart: "We eindigen het verhaal"

'The Voice'-coach Mathieu Terryn lucht zijn hart: "We eindigen het verhaal"

Het huidige seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ loopt bijna ten einde. De finale is in zicht en daarom blikt Mathieu Terryn terug op het avontuur.

Mathieu Terryn, die we vooral kennen als de zanger van ‘Bazart’, was dit jaar voor de eerste keer een coach in de talentenjacht ‘The Voice van Vlaanderen’. Ondertussen hebben we al kunnen genieten van de tweede liveshow van het VTM-programma en maken de kandidaten zich klaar voor de halve finale.

Doordat het ‘The Voice’-avontuur er bijna op zit, plaatst coach Mathieu een mooie boodschap op Instagram over zijn twee kandidaten. “Na meer dan een jaar samenwerken met een heel team eindigen we het verhaal met Yente en Evert. Ik ben zo ongelooflijk fier op hen, op mijn hulpcoach Simon en op het parcours dat we hebben afgelegd”, schrijft hij.

“Ze zingen mij allemaal los naar huis, maar ben blij om de kapitein te zijn op dit schip. Vanaf vrijdag kunnen jullie stemmen op onze twee poulains. Ze verdienen het zo hard”, sluit hij af. In de commentaren laten Mathieu’s volgers alvast weten dat ze duimen voor zowel Yente als Evert. Toch vindt het overgrote merendeel dat Evert de wedstrijd mag winnen.

Populair

Laatste nieuws