-->

Thibaut Courtois' verloofde maakt het heet in onthullende bikini: "De mooiste"

Thibaut Courtois' verloofde maakt het heet in onthullende bikini:
Dinsdag 13 December 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Na inspanning komt ontspanning, dat is voor de Rode Duivels niet anders. Meteen na het WK voetbal vertrok Thibaut Courtois er even tussenuit en met zijn verloofde Mishel Gerzig. Met enkele beeldige strandfoto’s weet het Israëlische model al haar volgers omver te blazen.

Thibaut en Mishel stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Maar de voorbereidingen van hun grote dag moesten even wijken voor het WK voetbal in Qatar. Nu de Rode Duivels uitgeschakeld zijn, genieten de tortelduifjes eerst van een welverdiende vakantie samen op een tropische bestemming: de Malediven.

Aan zon, zee en strand geen gebrek. En aan mooie foto’s blijkbaar ook niet. Het Israëlische model laat zich op Instagram opnieuw van haar beste kant zien. In een kleurrijke kleine bikini poseert Mishel op een steiger in de helderblauwe oceaan. Ze speelt duidelijk al haar troeven uit.

Mishel doet hiermee niet alleen de mond van haar verloofde, maar ook die van haar 676.000 andere volgers openvallen. “Oh my God”, “Wauw”, “Wat is me dat?”, “Bom”, “Perfect”, “Zo is er maar één” en “Niemand is zo mooi als jij”, luidt het in de reacties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mishel Gerzig (@mishelgerzig)

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Mishel Gerzig