'Temptation'-Rodanya laat voor het eerst haar pasgeboren tweeling zien: "Omg!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

'Temptation'-Rodanya laat voor het eerst haar pasgeboren tweeling zien: "Omg!"

'Temptation'-Rodanya laat voor het eerst haar pasgeboren tweeling zien: "Omg!"

Op 1 december mocht Rodanya Kelsey eindelijk haar twee kindjes verwelkomen na een moeilijke zwangerschap. Nu toont ze Lío en Ella voor de eerste keer op Instagram.

Rodanya Kelsey, die we nog kennen van ‘Temptation Island’, is onlangs opnieuw mama geworden van een tweeling. Dat nieuws maakte ze zelf bekend op Instagram. “Onze familie is compleet”, schreef ze. Ze maakte ook meteen de namen bekend van haar zoontje en dochtertje: Lío Mayne en Ella June. Op Instagram laat ze nu zien dat ze eindelijk samen thuis zijn.

“Ella mocht pas na 9 dagen naar huis omdat ze nog iets te klein was en Lío mocht gelijk mee. Zó gek om dan te genieten en te rusten in je kraamtijd omdat je toch heen en weer aan het gaat bent en het liefst iedereen samen wil hebben”, vertelt ze nu. “Maar goed, we zijn erdoor heen en we kunnen nu eindelijk genieten van elkaar”, besluit de kersverse mama.

Rodanya plaatst ook meteen twee schattige foto’s van haar gezinnetje en daar krijgt ze al snel heel wat reacties op. “Wat heerlijk”, “Oh dit is toch te lief zo, lekker genieten samen”, “Te prachtig”, “Kijk ze nou, dropjes”, “Gezellig knus”, “Cute” en “Wat een rijkdom”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Populair

Laatste nieuws