Radiostem Sam De Bruyn en partner Wannes hebben iets te vieren: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Radiostem Sam De Bruyn en partner Wannes hebben iets te vieren: "Proficiat!"

Radiostem Sam De Bruyn en partner Wannes hebben iets te vieren: "Proficiat!"

Sam De Bruyn en zijn man Wannes Libbrecht zijn ondertussen al een hele tijd samen. Nu hebben de twee opnieuw leuk nieuws te melden.

Sam De Bruyn, die vooral bekend is geworden als radiopresentator, stapte al in 2014 in het huwelijksbootje met Wannes Libbrecht. De twee zijn na al die jaren nog steeds dolgelukkig samen en ze hebben nu weeral iets geweldigs te vieren. Dat meldt Sam zelf op zijn Instagrampagina.

“De liefde van mijn leven is jarig vandaag”, schrijft hij enthousiast. Sam deelt ook meteen een leuke foto van zijn man. “Ondanks de foltering van met mij te moeten leven, blijft hij er stralend fris en jong uitzien. Zó erg kan het dan toch niet zijn”, zegt hij al lachend.

Hij deelt ook nog een plaatje uit de oude doos. “Op de laatste foto zie je hem als prille twintiger. Een eeuwigheid geleden, maar nog geen haar veranderd”, aldus Sam. In de commentaren wensen zijn volgers Wannes allemaal een gelukkige verjaardag toe. “Oh zalige foto’s”, “Oh prachtig” en “Omg, jonkies”, moeten ze ook nog kwijt over de kiekjes.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws