Einde van Goldband in zicht? Zanger Milo kampt met serieuze gezondheidsproblemen Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Einde van Goldband in zicht? Zanger Milo kampt met serieuze gezondheidsproblemen

Einde van Goldband in zicht? Zanger Milo kampt met serieuze gezondheidsproblemen

2022 was hét jaar waarin Goldband doorbrak bij het grote publiek. Ze stonden op de grootste podia in Nederland en België, maar nu komt er triest nieuws naar buiten over zanger Milo Driessen.

Het Haagse trio Goldband, bestaande uit Milo Driessen, Karel Gerlach en Boaz Kok, heeft een fantastisch jaar achter de rug. Zo gaven ze in ons land het beste van zichzelf op Rock Werchter en Pukkelpop en zullen ze in het voorjaar van 2023 twee keer in een uitverkochte Lotto Arena staan.

Met hits zoals ‘Noodgeval’ en ‘Witte Was’ scheren de Nederlanders hoge toppen, maar zanger Milo heeft nu slecht nieuws te melden over zijn gezondheid. Hij vertelt aan het Nederlandse muziekplatform ‘3voor12' dat hij steeds een hoge piep hoort. “Tijdens corona zat ik een stuk minder lekker in mijn vel. Ik had last van angsten en die piep werd een van de pijlers waarop mijn angsten zich richtten”, legt hij uit.

Daarbovenop kreeg hij ook nog een slaapprobleem en werd hij helemaal gek. “Op een gegeven moment stond ik gewoon ’s nachts tegen de muren van mijn slaapkamer te slaan. Zo erg was het”, aldus Milo. Ondertussen heeft hij het wel een plaatsje kunnen geven. Volgens hem is de piep puur een kwestie van gewenning.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws