Margriet Hermans kondigt grootse plannen aan: "Het kriebelt heel erg" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans kondigt grootse plannen aan: "Het kriebelt heel erg"

Margriet Hermans kondigt grootse plannen aan: "Het kriebelt heel erg"

Margriet Hermans is weer helemaal terug van weggeweest. Sinds haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ en haar monsterhit ‘Lekker Blijven Hangen’ is ze niet mer van het scherm weg te denken. Nu wil de zangeres haar carrière nieuw leven inblazen.

Het is te zeggen, haar tv-carrière. Niet alleen als zangeres heeft Margriet Hermans zich weer helemaal op de kaart gezet dankzij ‘Liefde voor Muziek’, ze dook dit jaar ook steeds vaker op op het scherm. En zo begint het toch stiekem te kriebelen om als vanouds weer iets te presenteren op tv.

“Dat kriebelt heel erg zelfs. Ik zou dat zo graag doen!”, biecht Margriet op in Dag Allemaal. Toch is de vraag er nog niet echt gekomen. “Ik moet aan hún mouwen trekken, niet te geloven eigenlijk!”, grapt het populaire tv-gezicht.

Maar binnenkort gaat Margriet aan de slag om een eigen gloednieuw concept voor een tv-programma uit te werken. “Ik hoop dat iemand bijt”, droomt ze luidop. “Ik denk niet echt aan een talkshow (zoals ze in het verleden al vaker gedaan heeft, red.), eerder een belevenisshow, genre ‘Zondag Josdag’. En met muziek, maar niet de liedjes die de hele tijd in ‘Tien Om Te Zien’ en ‘Zomerhit’ opduiken”, besluit de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws